Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstediğiniz hikayenizi yazın

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Çok sıkıcı oldu topicler
dikkat ettimde en güzel topicler insanların başından geçen olayları janjanlı şekilde anlatması oluyor çok keyifli okumak

hadi herkez bi hikaye yazsın hertürlü olabilir komik olabilir

ama allahınızı seviyorsanız sizi terkeden kız arkadaş hikayesine falan girmesin:P[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

bi kız arkadaşım vardı beni terk etti,hayata küstüm sonra ultimaya başladım.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 19 Eylül 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol ulan uoya başladığımızda ilkokuldaydık ve senin ilk kız arkadaşın 6. sınıfa gidiyordu :D[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 Eylül 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 7.sınıftaydım.orta okuldaydık.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

kendimden büyüklerle çıkmaya bayılırım:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce bir gün ben daha toy bir delikanlı iken İzmir EGS Park isimli yerde beni nasıl dolandırdıklarını anlatayım sizlere..

Bir gri giysili adam geldi ben güvenlik görevlisiyim bir cep telefonu çalındı şüpheli bulduklarımızı sorgulamak zorundayız dedi, bende de o zamanlar 3210 var (şimdinin 7610u gibi bişi o zaman) nese bakayım telefonuna falan dedi gösterdim arkadaşda da 5110 vardı o da gösterdi, adam gelin yukarda güvenlik bürosuna çıkalım bi kontrol edelim imei leri falan dedi, sonra bişiler bişiler oldu muhabbet uzadı siz şimdi hiç gelmeyin yukarda bizim patron sizi tartaklar falan dedi canınızı sıkar sizin dedi.. bende kekoyum ya al dedim kontrol et getir :lol: adam aldı ikimizin telefonuda gitti, tabi araştırmacı ben 10 gün kadar sonra adamın evini yurdunu herşeyini buldum ama naparsın adam çingene mahallesinin en pis yerinde oturan bir adam çingene mahallesinde (kale dibi miydi neydi) adamın elinden telefonu almak da biraz sıkar tabi, neyse bölece kazıklanmış oldum, gittim bir telefon daha aldım 3210 yine oturuyoruz karşıyaka da biyerlerde bi arkadaş (pek samimi olmadığım) versene biraz yılan oyniyim dedi (onda da3210 vardı ama şarzı bitmiş) al dedim oyna sonra bu gitmiş telefonu bi yerlerde bırakmış kaybetmiş (yada arakladı) nese benim kafa bi attı ver lan telefonunu dedim adamın telefonu aldım (biraz gasp gibi oldu) sonra tabi kavga gürültü bi iki telefon açtım sonra çocuk telefonunu bana vermek zorunda kaldı, belki citten de telefonu kaybetti...
Alacağımız dersler
1Kimseye Güvenme
2Kimsenin bişiyini emanet alma alırsanda canın gibi koru[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

benide bi keresinde okul servmisi eziyodu.
ben normal okul yolunda gidiyorum aklımda binbir türlü haylazlık yola fln bakmak yok.karşıdan gelen servis i gördüm yandaki arabaya çarpmamak için sola kırdı ben bakıyom çıktı kaldırıma ben hala bakıyom 2 metre kalınca kafama dank etti hafif omzumu sağa çektim yanımdan sıyırdı geçti gitti duvara çarptı ben servisle duvar arasında kaldım servisçi abna sen nerden çıktın öle dedi.bi sövmüsüm ona orda :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaz izmir'deyken arkadaşla karşıdan karşıya geçecez.tam saniyesiyle geçmem lazım.ayağıdma converse var bazen burakbiliyor tam geçerken ayağım kaydı o yüzden çok fucked up bi situation la karşılaştım.dizim sürtündü yere biraz zor attım kendimi karşıya ezilmeden:)hatırladıkça gülüyorum:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

kışın yokuştan kayayım dedım herkes kayıyo benım neyım eksık?... eksiğim yokmuş fazlam varmış o kiloyla, altımdaki karton da uçunca yan dönüp saatte 300km hızla arabaların üstüne doğru gidiyodum (parketmiş) o an hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti.. milim farkla kurtuldum çarpsam kesin kafa dağılırdı yani.. ama yaşıyoruz hehe..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Sosyal ağlarda paylaş

illa kawga hiaktyesimi olcak

3-4 hafta fln oldu,prawlaerdaydım
içtik fln
canım sıkkın,canım çoook sıkkın,üsütne canım olmune sıkkın,aile kawgaları,karı kız oalyları,eski sefgilnini hayatından çıkamaması fln üstüste
sonçta kfam çok kötü o aralar,hala kotıde o zamn dahada kötüydü

ilşte otobüs bekliom bi amcam bna evladım otursana başım döndü fln dedi bişi demedim bnu bana ters ters bakıo bende baktım ters ters

sonra otobüs geldi buna cantamla caaat carptım yanlşıla suratında patladı canta,yarım saat azar,özür diledim,bindim...

otobüste böle etrafı sinirle izlim çünkü o amcam hala nerde bu gençliik ğeeeeh fln diyodu kalkıp dalasım geldi

durağıma geldim,farketmemeişim acleyle kaltım yalpalayarak kapıya gittm ama kapıda başka bir amcam vardı

tamamen beyaz giynmiş,ak sakallı,mavi gözlü,baya yaşlı,bi amcam var

tuttu kolumdan hafifce
"acele etme evladım,ne gerği var,yavaş evladım,merak etme"
fln dedi

terşekkür ettim,sonra kapı acıldı gle baklaım dedi nidirdi beni otobüsten tuttu kolumdan inince yine

"evladım hiç acele etme merak etme evladım"

dedi

o an elini opecektim gözlerim doldu ama teşekkür edip uzaklaştım

hoş ibşiydi

kafam o strese rağmen bi 5-6 saat cillop gibi oldu o olayla...[signature][hline]friend is a four letter word...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 19 Eylül 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
çözemedim ne ders alıcaz bu olaydan :lol:
prawler'dan uzak durun =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...